INSTAGRAM TEMPLATES

instagram feed voorbeeld

Ben je actief op Instagram, maar wil je een consistentere uitstraling, of aandacht genereren met een herkenbare feed in jouw brand style?

Je kunt kiezen voor kant en klaar aangeleverde posts of stories direct klaar om te posten. Of een unieke custom-made template, op maat gemaakt voor jou die je zelf kunt aanpassen in Canva en eindeloos kunt (her)gebruiken. Een set templates voor posts of stories met de basis in je huisstijl. Tekst of foto’s kun je telkens aanpassen, maar de basis blijft staan. Zo blijf je herkenbaar!

Maar ook een template voor een puzzel feed is mogelijk, op maat gemaakt voor jou! Hiermee creëer je nog meer attentiewaarde.

Ik help je graag met het creëren van een prachtige online aanwezigheid op Instagram!

WAAR KIES JIJ VOOR?

CUSTOM-MADE TEMPLATES

Zit jouw doelgroep op Instagram, dan wil je daar natuurlijk aanwezig zijn. Laten zien wat jij kunt betekenen, waar jij mee kunt helpen.
Belangrijk voor de herkenbaarheid is consistentie van jouw branding en boodschap. Maar hoe doe je dat dan?

De boodschap bepaal jij, maar ik kan je helpen om deze professioneel en aantrekkelijk vorm te geven. Een mooi template te maken in jouw huisstijl. Tekst en beeld kun je zelf aanpassen in Canva*. Superhandig.

Je kunt kiezen voor een set templates voor verschillende types posts en stories die je wilt gebruiken. Maar je kunt ook een deel van een feed, of een spannende puzzelfeed laten ontwerpen.
Ook het ontwerpen van je eigen highlight ikoontjes is mogelijk. Ik help je graag!

*Canva is een online tool waarmee je eenvoudig prachtige ontwerpen kunt maken, zelfs als je geen ontwerpervaring hebt. Het door mij gemaakte template kun je downloaden in jouw eigen (gratis) Canva account waarna je eenvoudig aanpassingen kunt maken. Aanpassen, downloaden en posten! Het template kun je telkens weer opnieuw gebruiken.

Social media mockup carolien roodzant

Ready to shine on social media and tell your story?

Instagram carousel mockup

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Via onderstaande button kun je deze aanvragen. Geef zo helder mogelijk aan wat jouw wensen zijn.
Dan ontvang je zo snel mogelijk een offerte op maat. 

SAMENWERKEN? Neem vrijblijvend contact met mij op