INSTAGRAM TEMPLATES

Collage Instagram templates

Ben je actief op Instagram, maar wil je een consistentere uitstraling, of aandacht genereren met een herkenbare feed in jouw brand style?

Je kunt kiezen voor kant en klaar aangeleverde posts of stories direct klaar om te posten. Of een unieke custom-made template, op maat gemaakt voor jou die je zelf kunt aanpassen in Canva en eindeloos kunt (her)gebruiken. Een set templates voor posts of stories met de basis in je huisstijl. Tekst of foto’s kun je telkens aanpassen, maar de basis blijft staan. Zo blijf je herkenbaar!

Maar ook een template voor een puzzel feed is mogelijk, op maat gemaakt voor jou! Hiermee creëer je nog meer attentiewaarde.

Ik help je graag met het creëren van een prachtige online aanwezigheid op Instagram!

WAAR KIES JIJ VOOR?

CUSTOM-MADE TEMPLATES

Zit jouw doelgroep op Instagram, dan wil je daar natuurlijk aanwezig zijn. Laten zien wat jij kunt betekenen, waar jij mee kunt helpen.
Belangrijk voor de herkenbaarheid is consistentie van jouw branding en boodschap. Maar hoe doe je dat dan?

De boodschap bepaal jij, maar ik kan je helpen om deze professioneel en aantrekkelijk vorm te geven.
Een mooie feed te maken in jouw huisstijl. Tekst en beeld kun je zelf aanpassen in Canva. Superhandig. 

Je kunt kiezen voor een set templates voor verschillende types posts en stories die je wilt gebruiken.
Maar je kunt ook een deel van een feed, of een spannende puzzelfeed laten ontwerpen.
Ook het ontwerpen van je eigen highlight ikoontjes is mogelijk. Ik help je graag!

VOORBEELDEN VAN KLANTEN

Puzzelfeed 3 x 4 voor Younique Brand Support

Voor Chantal Koekman van Younique Brand Support heb ik het hiernaast staande ontwerp voor een puzzelfeed gemaakt. Op maat gemaakt in de kleuren en typografie van haar branding en op haar lijf geschreven!

Deze heeft ze geïmporteerd in haar eigen Canva account, waarna ze de verschillende onderdelen zelf kan aanpassen en dit grid dus eindeloos kan hergebruiken. Zo heeft ze een unieke feed in haar eigen brandstyle.

Heb je vragen, of wil je ook een unieke instagram feed, neem dan gerust contact met mij op. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Puzzelfeed 2 x 3 voor SocialK

Voor Latoya van de Kerkhof van SociaLK heb ik het hiernaast staande ontwerp gemaakt. Latoya wilde graag op haar Instagram feed een soort visitekaartje over meerdere posts in haar feed zodat volgers in een opslag kunnen zien wie zij is, wat ze doet en wat ze voor hen kan betekenen. Op maat gemaakt in de kleuren en typografie van haar branding. 

Heb je vragen, of wil je ook een unieke instagram feed, neem dan gerust contact met mij op. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Instagram puzzelfeed SocialK

Set social media posts voor Fysio Bram

Instagram posts voor Fysio Bram

Soms willen klanten graag een template waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Maar er zijn ook klanten die hier niet mee aan de slag gaan en dit uitbesteden. Zij willen gewoon kant en klare post aangeleverd krijgen.

In opdracht van SocialK mocht ik aan de slag voor Fysio Bram. Zij wilden adverteren op Instagram en LinkedIn met aantrekkelijke posts die de doelgroep, fysiotherapeuten, aansprak. 

Heb je vragen, of wil je ook een unieke instagram feed, neem dan gerust contact met mij op. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Ready to shine on Instagram and tell your story?

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Via onderstaande button kun je deze aanvragen. Geef zo helder mogelijk aan wat jouw wensen zijn.
Dan ontvang je zo snel mogelijk een offerte op maat. 

SAMENWERKEN? Neem vrijblijvend contact met mij op