Nieuwsbrieven met Mailchimp

mailchimp - blijf in contact met je doelgroep

Met Mailchimp kun je standaard nieuwsbrieven opstellen en versturen. Een handige tool waarmee je de band met je doelgroep kunt versterken. Je kunt zelfs statistieken inzien en zien hoeveel er geopend en aangeklikt zijn. En het is kosteloos tot 2000 inschrijvers!

Mailchimp Nieuwsbrief Template
Eenmalig kan ik een professioneel template voor je ontwerpen en inrichten, uiteraard in dezelfde stijl zijn als jouw huisstijl. Deze template wordt in mailchimp geplaatst en is de basis voor jouw nieuwsbrief.

Ook kan een aanmeldform (opt-in) op je website worden geplaatst, waarmee bezoekers van je website zich kunnen aanmelden op je nieuwsbrief.

Wat bieden we aan

Het is vrij eenvoudig om te starten met Mailchimp, maar omdat elke gebruiker anders is, bieden we diverse pakketten aan. Zo kun je kiezen welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen.

Het kan zijn dat je naast de pakketten nog wensen hebt; je wilt een automation instellen om bijv. een e-book aan te bieden met een aantal automatische opvolgmailtjes. Of je wilt werken met tags of segmenten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Misschien ontbreekt het je wel aan tijd om de reguliere opmaak van de nieuwsbrief te doen, en besteed je dat liever uit? Neem dan tevens een strippenkaart af.

Kies hieronder het pakket dat bij jou past!

Aanvragen
Aanvragen
Aanvragen