NIEUWSBRIEVEN MET MAILCHIMP OF LAPOSTA

Met Mailchimp en Laposta kun je standaard nieuwsbrieven opstellen en versturen. Een handige tool waarmee je de band met je doelgroep kunt versterken. Je kunt zelfs statistieken inzien en zien hoeveel er geopend en aangeklikt zijn. En het is kosteloos tot 2000 inschrijvers!

Nieuwsbrief template
Eenmalig kan ik een professioneel template voor je ontwerpen en inrichten, uiteraard in dezelfde stijl als jouw huisstijl. Deze template wordt in Mailchimp of Laposta geplaatst en is de basis voor jouw nieuwsbrief. Op basis van dit template kun je al je komende e-mailingen opmaken; deze zijn dan voorzien van jouw logo, huisstijlkleuren en andere instellingen. Zo zijn je e-mailingen altijd herkenbaar.

Ook kan een aanmeldform (opt-in) op je website worden geplaatst, waarmee bezoekers van je website zich kunnen aanmelden op je nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEVEN MET MAILCHIMP

Met Mailchimp kun je standaard nieuwsbrieven opstellen en versturen. Een handige tool waarmee je de band met je doelgroep kunt versterken. Je kunt zelfs statistieken inzien en zien hoeveel er geopend en aangeklikt zijn. En het is kosteloos tot 2000 inschrijvers!

Mailchimp nieuwsbrief template
Eenmalig kan ik een professioneel template voor je ontwerpen en inrichten, uiteraard in dezelfde stijl als jouw huisstijl. Deze template wordt in Mailchimp geplaatst en is de basis voor jouw nieuwsbrief. Op basis van dit template kun je al je komende e-mailingen opmaken; deze zijn dan voorzien van jouw logo, huisstijlkleuren en andere instellingen. Zo zijn je e-mailingen altijd herkenbaar.

Ook kan een aanmeldform (opt-in) op je website worden geplaatst, waarmee bezoekers van je website zich kunnen aanmelden op je nieuwsbrief.

WAT BIED IK AAN?

Het is vrij eenvoudig om te starten met Mailchimp of Laposta, maar omdat elke gebruiker anders is, bied ik diverse pakketten aan. Zo kun je kiezen welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen.

Het kan zijn dat je naast de pakketten nog wensen hebt; je wilt een automation instellen om bijv. een e-book aan te bieden met een automatisch opvolgmailtje. Of je wilt werken met tags of segmenten. Dan is het handig om eerst duidelijk door te spreken wat je specifieke wensen zijn. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Misschien ontbreekt het je wel aan tijd om de reguliere opmaak van de nieuwsbrief te doen, en besteed je dat liever uit? Neem dan tevens een strippenkaart af.

KIES WAT JIJ NODIG HEBT

SAMENWERKEN? Neem vrijblijvend contact met mij op