WEBSHOP

Download direct deze kant-en-klare Instagram templates


Pre-made templates
die je na aankoop direct kunt importeren in jouw eigen Canva account. Hier kun je hem helemaal aanpassen aan jouw brandstyle;
voeg je eigen foto’s toe, pas de kleuren aan aan jouw huisstijl en gebruik jouw eigen teksten of quotes.

Na betaling ontvang je direct een pdf met de link naar de download en een stapsgewijze instructie. Dus je kunt direct aan de slag! Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op! Er worden regelmatig nieuwe templates toegevoegd.

Kijk of er wat voor je bij zit!

[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”instagram-templates” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” number_posts=”12″ offset=”0″ columns=”3″ column_spacing=”” orderby=”menu_order” order=”ASC” scrolling=”pagination” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”no” show_buttons=”yes” grid_box_color=”” grid_border_color=”rgba(146,146,146,0.2)” grid_separator_style_type=”shadow” grid_separator_color=”#bcd482″ margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”20″ margin_left=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

PRE-MADE TEMPLATES

Behalve custom-made templates is het ook mogelijk om te kiezen voor pre-made templates. Deze zijn al door mij ontworpen en direct klaar om na aankoop te downloaden en te installeren in Canva. Vervolgens kun je de elementen van het slot halen die je wilt aanpassen, en kleur, tekst en beeld helemaal aanpassen naar jouw wens. Nog even slicen, downloaden en posten maar!

Hoe werkt het?
Wanneer je een pre-made template ziet die jou aanspreekt, dan kun je deze direct aanschaffen door op de link te klikken en de betaling te doen. Je ontvangt dan een e-mail met een pdf-instructie en een link naar het template. Wanneer je hierop klikt, zie je een voorbeeld van het template en kun je hem downloaden en het sjabloon opslaan. In de instructie staat stap voor stap uitgelegd hoe het werkt.

Canva account
Deze templates kun je zelf aanpassen in Canva. Heb je nog geen account, dan kun je deze gratis aanmaken op https://www.canva.com/nl_nl/. In principe zitten er in de templates alleen onderdelen die bruikbaar zijn met een gratis Canva account, anders staat dit vermeld. Natuurlijk kun je ook upgraden naar Canva Pro voor extra functionaliteiten.

Tip
Zorg dat je ook een kopie aanmaakt van het originele sjabloon voordat je gaat aanpassen, zodat je nog altijd terug kunt gaan naar het origineel.

Heb je vragen, of ben je op zoek naar een ontwerp wat hier niet bij staat, neem dan gerust contact met mij op. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

SAMENWERKEN? Neem vrijblijvend contact met mij op

MAKE IT HAPPEN
MAKE IT HAPPEN