Strippenkaart

WordPress
Je hebt een mooie website, maar misschien heb je tekstwijzigingen of wil je nieuwe beeld, of moet de agenda worden aangevuld of opgeschoond. Dit kun je in WordPress heel makkelijk zelf doen. Dat is juist het grote voordeel van dit CMS. Wanneer je dit toch niet zelf kunt of wilt doen, dan besteed je dit gewoon aan ons uit.

 

Mailchimp
Net als de opmaak van je nieuwsbrieven in Mailchimp; je hebt een mooi template, maar worstelt regelmatig om weer een fraaie e-mailing te verzenden? Geen nood, dat lossen wij voor je op; jij levert tekst en evt. beeld per mail aan, en wij zorgen dat hij in een mooie opmaak verstuurd wordt!

 

Voordeel
Hiervoor koop je bij ons een strippenkaart van 5 of 10 uur op basis van een gereduceerd uurtarief. Wijzigingen geef je per mail aan ons door, wij voeren ze zo snel mogelijk voor je uit en geven een seintje als het klaar is. Wanneer we een kwartiertje bezig zijn, halen we een kwartiertje van de strippenkaart af. Geen facturen tussendoor; je weet waar je aan toe bent. Zo eenvoudig kan het zijn!
Strippenkaart 5 uur kopen
Strippenkaart 10 uur kopen