Aanvullende website diensten

Klanten willen vaak gewoon een website, en al dat gedoe er omheen is voor hen abacadabra. Hosting opzetten, thema, plugins…??? Niet voor iedereen is helder wat het allemaal inhoudt, en/of heeft zin om zich erin te verdiepen. Wanneer je een website door Zoojoo laat ontwikkelen, is het mogelijk om naast een strippenkaart nog aanvullende diensten af te nemen:

Start

Wat krijg je:

Zoojoo is geen provider, maar kan je wel ontzorgen. Wanneer je een website laat ontwikkelen door Zoojoo, kun je ons inschakelen om eenmalig webhosting bij een provider te regelen, inclusief domeinnaam en e-mailadres. Ook direct SSL aan je domeinnaam laten koppelen is mogelijk en zeker niet onbelangrijk. Hiermee wordt veilig verkeer van en naar je site gewaarborgd. Heel belangrijk ook omdat Google dit meeneemt in de ranking!

Direct aanvragen

Continu

Wat krijg je:

Om je site veilig en goed werkend te houden, is het van belang om te zorgen dat WordPress, het thema en de plugins up-to-date zijn. Hackers liggen altijd op de loer om een zwakke WordPress site te hacken met alle gevolgen van dien… Wanneer je hier zelf niet uitkomt, of dit gewoon liever wilt uitbesteden, kan Zoojoo dit ook voor je doen. Hiervoor kun je het Continu pakket afnemen voor een periode van 12 maanden. Gedurende deze periode zal Zoojoo dit werk uit handen nemen. 

Direct aanvragen

* Deze services zijn alleen van toepassing op websites ontwikkeld door Zoojoo.